Felhívás a Szent Pál Akadémia 2020. évi Tudományos Diákköri Konferenciáján való részvételre
Ezúton szeretnénk felhívni figyelmedet egy izgalmas versenyre, a Szent Pál Akadémia intézményi Tudományos Diákköri Konferenciájára.

Kedves Hallgató!

Ezúton szeretnénk felhívni figyelmedet egy izgalmas versenyre, a Szent Pál Akadémia intézményi Tudományos Diákköri Konferenciájára. A versenyre szinte bármilyen, a szerzőt inspiráló témával lehet nevezni (pl. vallástudomány, filozófia, irodalom, művészettudomány, pszichológia, esztétika, művelődéstörténet, történelem, nemzetközi tanulmányok, politikatudomány, szociológia, biológia, fizika stb.)

A megmérettetésre egy kb. 20-40 oldalas tudományos igényű, valamiféle újdonsággal szolgáló dolgozattal lehet pályázni. A dolgozatodhoz érdemes egy tanárt is felkérned konzulensnek, aki segít munkád elkészítésében.

A dolgozat leadási határideje: 2020. november 30.

Az írásbeli dolgozatok kiértékelése után a legjobb pályamunkákat egy nyilvános szóbeli fordulóban is be kell mutatni 2020 őszén, ahol az írásbeli és szóbeli eredmények alapján szakmai zsűri dönt a helyezésekről.

A legjobb pályázatokat országos megmérettetésre is továbbküldjük (XXXV. OTDK – az OTDK a felsőoktatási intézmények legrangosabb versenye).

Az OTDK-n elért helyezést a különböző egyetemek, főiskolák BA, MA szakjai és PhD-iskolái a felvételi eljárás során pontokkal jutalmazzák, illetve az SZPA az országos helyezetteket külön ösztöndíjban részesíti.

A versenyre gimnazisták jelentkezését is örömmel vesszük!

Kérdéseidet itt teheted fel: tdk@szpa.hu.