Még több hír
VÁLOGASS
Események
OK
Pótfelvételi jelentkezés
Jelentkezési határidő: 2021. augusztus 25.
Megjelent a Studia Biblica III. évfolyam 1. száma
A kiadvány futárszolgálattal történő házhoz szállítással rendelhető. A rendelési igényeket a jegyzet@szpa.hu e-mail címre várjuk.
Megjelent a Studia Biblica II. évfolyam 1. száma
A kiadvány házhoz szállítással rendelhető. A rendelési igényeket a jegyzet@szpa.hu e-mail címre várjuk.
Tájékoztató a távolléti oktatás rendjéről a Szent Pál Akadémia hallgatóinak
2020-as Tudományos Diákköri Konferencia a Szent Pál Akadémián
A Szent Pál Akadémia idei Tudományos Diákköri Konferenciájának szóbeli fordulója 2020. december 11-én zajlott – a járványügyi óvintézkedéseknek megfelelően – online módon.
Felhívás a Szent Pál Akadémia 2020. évi Tudományos Diákköri Konferenciáján való részvételre
Ezúton szeretnénk felhívni figyelmedet egy izgalmas versenyre, a Szent Pál Akadémia intézményi Tudományos Diákköri Konferenciájára.
2020-as Tudományos Diákköri Konferencia a Szent Pál Akadémián
Zámbori Jonatán továbbjutott az országos TDK konferenciára
A Szent Pál Akadémia Könyvtárának felépítését a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. támogatta
A Szent Pál Akadémia Könyvtárának felépítését a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. támogatta.
A Szent Pál Akadémia Könyvtárának elérhető szolgáltatásai
A Szent Pál Akadémia Könyvtárának a járványhelyzet alatt elérhető szolgáltatásai
2020/21 Online tanévnyitó
A Szent Pál Akadémia 2020/21-es online tanévnyitója
Pótfelvételi a 2020/21-es tanévre
Szent Pál Akadémia – Teológia szak 5 éves egységes, osztatlan mesterképzés nappali és levelező tagozaton. A megszerezhető végzettség: okleveles teológus mesterfokozat (megfelel a régi egyetemi végzettségnek). Jelentkezési határidő (pótfelvételi): 2020. augusztus 24. A jelentkezési lap elérhető Budapesten a Hit Csarnok nyitvatartási idejében a diszpécsernél, valamint a www.szpa.hu honlapon a „Felvételi” menüpontban. A kitöltött jelentkezési lapokat (8 oldal) aláírva, a mellékletekkel együtt a Szent Pál Akadémia Tanulmányi osztályára kell benyújtani. A felvételi kérelmet kérjük postán az alábbi címre feladni vagy eljuttatni az épület bejáratánál elhelyezett postaládába. Cím: 1103 Budapest, Gyömrői út 69. Tel.: 1 4322720. Információ: felveteli@szpa.hu A 4000 Ft felvételi eljárási díjat kérjük átutalással teljesíteni a Szent Pál Akadémiának a Raiffeisen Banknál vezetett 12072507–01165405–00100003 számú bankszámlájára. Az átutalásnál kérjük feltüntetni: Felvételi díj befizetése.
Vendégelőadás a Szent Pál Akadémián
Sapictati utatur animporisim qui doluptas cus etur sitis earunt aut offic tectae doles con porrum eossecustem nem nonsequuntio dolesciatque por sendita tincimet audit que inctata is molorrunt, voluptatio. Nem ium eos re nonserum quas doluptatis pro is qui nem ipsunt quam restenis sumque nonsedit lia non peliquam fugit voles de eatiis
Informácie o prijímacích skúškach 2020
Akadémia Svätého Pavla - Odbor teológia (5-ročné jednotné magisterské štúdium), denná a diaľková študijná forma, vzdelanie spojené s magisterským diplomom.
Közlemény
A közelmúltban egyes sajtótermékekben valótlan állítások jelentek meg Németh Sándor főiskolai tanár kollégánkkal kapcsolatban, többek között az, hogy „hivatalosan lelkészi (adómentes) fizetésén túl nincs más látható jövedelme”. Ezt a valótlan állítást a Szent Pál Akadémia – mint Németh Sándor munkáltatója – nevében határozottan cáfoljuk.
A nyelvvizsga hiányában ki nem adott diplomák kiállítása
A mentesség kiterjed a régi főiskolai képzésre és a jelenlegi osztatlan mesterképzésre is.
Megjelent a Studia Biblica I. évfolyam 1. száma
Futárszolgálattal házhoz rendelhető a jegyzet@szpa.hu címen.
2025-ig nyert akkreditációt a Szent Pál Akadémia
A Magyar Felsőoktatási Akkreditációs Bizottság megállapította, hogy a Szent Pál Akadémia az ESG (Standards and Guidelines for Quality Assurance in the European Higher Education Area) sztenderdek alapján, egységes , az egész intézményre kiterjedő minőségbiztosítási rendszert működtet.
On-line Biblia
A Szent Pál Akadémia Teológiai Bizottságának Nyilatkozata
Görbicz Tamás, a Budapesti Autonóm Gyülekezet vezető lelkésze 2018. május 21-én és azóta olyan tanításokat hirdet, amelyek a keresztények hitének lényegét, szívét támadják meg és kezdik ki.
A Szent Pál Akadémia Könyvtárának olvasótermében fellelhető folyóiratok listája
A Szent Pál Akadémia Könyvtárának olvasótermében fellelhető folyóiratok listája
Koltai Lajos a médiaiskolában
A 2017. február 23-i médiaiskola képei